JÚLIA APARTMAN - BALATONBOGLÁR
közvetlen vízpart, saját stéggel
 
Magyar
 

Közvetlen vízparti ház Balatonboglár központjához közel, csendes környéken, saját stranddal és saját stéggel, a zárt udvarban parkolási lehetőséggel.
A nyaraló közvetlenül a Balaton-parton fekszik, területe 1.500 m2, vízparti füves udvarral, és 25 m2 napozóstéggel a víz fölött. A kert gyermekjátékokkal, homokozóval, minden vendég részére napozóággyal, műanyag kerti bútorokkal, grillezési lehetőséggel, ping-pong asztallal felszerelt. Az autók számára az épület előtt, de a zárt udvarban, kerítésen belül biztosítunk parkolási lehetőséget.
Az ingatlan területén több emeleti apartman található. Mindegyikben nappali, hálószoba, fürdőszoba vagy tusoló és teljesen felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére.

 

Az apartmanok:          

50 m2  (2 fő +1 Júlia  OST    

60 m2 (2+2 fő  Júlia   WEST

36 m2 (2 fő  Júlia bungaló     

 Az épülettől 200 méterre büfék, hal-lángossütők, söröző, orvosi rendelő, gyógyszertár, 600-800 méteren belül éttermek, teniszpályák, borkóstolási lehetőség, 1.000 méteren belül a hajóállomás, vitorláskikötő, és a városközpont található.

 

Lehetőségek a környéken: A közvetlen közelben (1km-en belül) található bank, posta, butikok és kávézók, illetve a várdombi kilátó. A város területén több élelmiszer nagyáruház ( Plus diszkont, Penny Market, Tempo, Lidl ) autóval könnyen, gyorsan ( 1.000-1.500 méteren belül) megközelíthető.
Vegyen részt a környező borászok és pincék csodálatos borait népszerűsítő borúton, ahol megkóstolhatja a bortermő vidék egyedi ízvilágát hordozó nedűket! 

Július és augusztus hónapban kizárólag azon kedves vendégek érdeklődését várjuk, akik minimum 1 hetes foglalást igényelnek! A főszezonon kívüli időszakban előzetes egyeztetés után lehetőség van 1 hétnél rövidebb időszak lefoglalására is. Kérjük szíveskedjenek figyelembe venni, hogy a megadott férőhelyeken felül nincs módunkban vendégeket fogadni.

 
Távolságok a háztól:
Vendéglő:       150 m
  Élelmiszerüzlet:
100 m
  Centrum: 100 m
  Balaton: 10 m
  Szabad strand: 120 m
  Kikötő: 500 m
  Élményfürdő: 500 m
    Gömbkilátó: 500 m

Elérhetőség:

Cím: H-8630. Balatonboglár Kodály Zoltán 33.
Tel: 85- 352-013
E-mail.: gjulianna@externet.hu
Honlap: www.szallas.net/julia

 


InterStat.hu