Balatoni üdülési lehetőség

Kiffer Apartmanház - Vonyarcvashegy

Vonyarcvashegyi  üdülési lehetőség

Vonyarcvashegy a Balaton nyugati részén, az É-i parton, Keszthelytől 4 km-re helyezkedik el, Budapesttől mintegy 150 km-re. Megközelíthető Székesfehérvár – Veszprém – Tapolca irányában az É-i parton, de az M 7-es autópályán a Balaton D-i partján is. Mindkét irányban közel azonos Esztergomtól való távolsága és az utazási idő hossza.  

Vonyarcvashegyen az északi part legnagyobb, és legkiépítettebb strandja található. Szépen parkosított strandján homokos part, kisgyermekek számára kiépített medence és játszótér, rengeteg étkezési lehetőség, butik és ajándékbolt várja a fürdőzőket. A sportolni vágyók  szörföt, kajakot, vizibiciglit bérelhetnek, mindezt elérhető áron. Napsütésben és esős időben egyaránt talál magának kikapcsolódási lehetőséget mindenki. Többek között teniszpályák, tekepálya, biliárdszalon, lovarda, szabadtéri színpad zenei és folklórprogramjai, kertmozi, a diszkó, zenés szórakozóhelyek, valamint időszakos képzőművészeti kiállítások, borhetek várják a vendégeket. A sétákat, vagy kerékpáros túrákat kedvelők figyelmébe ajánlhatók a települést övező dombok kirándulóhelyei, valamint a tóparton magánosan álló kiemelkedés, a Balaton egykori szigete, a Szent Mihály-domb, ahonnét  páratlan balatoni panoráma varázsa ejti rabul a kirándulókat. E helyhez legendák sora fűződik. A szájhagyomány mesél várról, remetékről, kazamatákról, más titkos járatokról, viharból megmenekült halászokról, akik hálából kápolnát emeltek a domb tetején Szent Mihály arkangyal tiszteletére. Hagyományteremtő kezdeményezésként minden év augusztusában színvonalas és változatos programmal itt rendezik meg a 40 halász emléknapot a ma élő balatoni halászok tiszteletére is. 

Üdülőnk a fürdő oldalsó bejáratának utcájában, a Zrínyi u. 43. sz. alatt található, ahonnét a kapuból már látszik a strand bejárata. Az üdülő 4 db külön bejárattal nyíló apartmant tartalmaz. Minden apartmanban két kétágyas szoba, konyha, étkező-nappali, fürdőszoba található.

3 apartmanban lehetőség van további pótágy elhelyezésére. A konyhák edényzettel, kávéfőzővel, főzési lehetőséggel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel felszereltek. A lakások szépen berendezett, modern bútorzatúak, valamennyiben kábel Tv-vel.. Minden apartmannak külön terasza van, kerti bútorral ellátva.  Óriási udvarán 6 autó kényelmes parkolása biztosított.  

A nyaralótól a strandfürdő 100 m-re, bevásárlási hely 100 m-re, étterem 20 m-re, zöldséges 400 m-re található. 

  • Strandbelépő ára: felnőtt: 250 Ft, gyerek 150 Ft

Áraink:  

A.) épület: 2500 Ft/fő/nap

                          pótágy: 1.000 Ft/nap

B.) épület: 4 főig: 2.500 Ft/ fő/nap

4 fő-től: 2.000 Ft/fő/nap

pótágy: 1.000 Ft/nap

Egész évben várjuk kedves vendégeinket. 
Pihenjen Ön is családjával nálunk a 

Kiffer Apartmanházban ! 

Levelezési cím: Kiffer Héder Andrea

H-2500 Esztergom Földműves u. 3. 

( Tel.: (33) 402-180, 181       (30) 366-4742        (20) 925-6797

e-mail: kgabriel@freemail.hu